Morten Slagter

Sæsonkassen indeholder 8-10 lækre udskæringer og hjemmelavede færdigretter.

Produkterne i kassen er årstidsbestemt – og der følger naturligvis inspiration med i form af spændende opskrifter.

Sæsonkassen

November 2021

4 mørbradpakker med svampe og trøffelsalsa
700 g oksetykkam skåret i tern
1 fyldt rullesteg
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
4 skiver osso buco
4 kyllingebryster
4 slagterkoteletter
700 g hakket oksekød
700 g hakket svinekød
800 g hjemmelavet medister

DKK 995,00

Hent opskrifter

December 2021

2 côte de porc
4 fyldte unghanebryster
800 g kæber af gris
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
1 fransk steg
750 g bourgognepande
1 kg julemedister
800 g sous vide oksebryst
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

Januar 2022

4 stk. kyllingebryster
4 stk. grøntsagsfyldte koteletter
800 g grisekæber
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød
800 g oksekød i tern
800 g nyrøget hamburgerryg
1,2 kg røget ribbenssteg
1,2 kg fransk kalvesteg med bacon
2 stk. slagterens egnsretter

DKK 995,00

Hent opskrifter

Kødpakker

Alt kød er dansk.
Skal bestilles dagen før inden kl. 13.00 til afhentning næste dag.

Kødboks 1

4 stk. koteletter (vægt 400 g).
4 stk. krydderschnitzler (vægt 500 g).
500 g hakket svinekød (max. 12 % fedt).
500 g hakket oksesmåkød (max. 12 % fedt).
500 g medister.
500 g skinkekød i strimler.
500 g svinelever i skiver.

Pr. kødboks. Kr. 350,00

Kødboks 2

2 x 500 g hakket svinekød (max. 12 % fedt).
2x 500 g hakket Oksesmåkød (max. 12 % fedt).
2x 500 g medister.
2x 500 g kalvelever i skiver.
1 kg svinekam.
1 kg oksegrydesteg.
3 kg kødfulde stegeben.
4 stk. Rhodos koteletter (vægt 600 g).
4 stk kyllingebryst (vægt 500 g).

Pr. kødboks. Kr. 800,00

Kødboks 3

2 x 300 g bacon i skiver.
2 x 400 g oksekød i strimler.
2 x 400 g skinkekød i tern.
2 x 500 g hakket oksesmåkød (max. 10 % fedt).
2 x 500 g hakket svinesmåkød (max 12 % fedt).
1 kg kalvegrydesteg.
2 stk. svinemørbrad (vægt 900 g).
4 stk. oksetykstegs bøffer (vægt 600 g).
10 stk. fad koteletter (vægt 1 kg).
12 skiver stegeflæsk (vægt 1 kg).

Pr. kødboks. Kr. 1010,00

Kødboks 4

4 stk. wienerschnitzler (vægt 800 g).
4 stk. marineret nakkekoteletter (vægt 500 g).
4 stk. højrebsbøffer (vægt 700 g).
4 stk. lammeculotter (vægt 1 kg).
4 stk. marineret plankebøffer af nakkefile (vægt 800 g).
4 stk. XL koteletter (vægt 1 kg).
4 stk. oksehvidløgssteaks (vægt 600 g).
2 x 5 Hjemmelavet grillpølser (vægt 1 kg).
3 x 500 g hakket svinesmåkød (max 12 % fedt).
3 x 500 g hakket Oksesmåkød (max 12 % fedt).
1,2 kg oksegrydesteg.
1,2 kg ribbenssteg.
20 skiver stegeflæsk (vægt ca. 1,2 kg).

Pr. kødbox. Kr. 1700,00

Kødboks 5

(Luksus til weekenden)

2 stk Côte de bæuf (vægt 800 g).
Kødkvægsculotte (vægt 1,5 kg).
2 stk. Rib Eye (vægt 600 g).
2 stk Côte de Pork (vægt 800 g).
1 stk. Rokkedals kylling (vægt 1,4 kg).
1,2 kg porchettasteg.

Pr. kødbox. Kr. 1500,00